خروج حجم زیادی اجسام خارجی از معده یک بیمار +عکس

فوق تخصص گوارش بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: برای اولین بار در گناباد، حجم زیادی اجسام خارجی از معده بیمار به روش آندوسکوپیک در این بیمارستان خارج شد.
کد خبر: ۱۲۱۸۴۹۸
خروج حجم زیادی اجسام خارجی از معده یک بیمار +عکس

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، دکتر سید محمود حسینیان عنوان کرد: این کار در 3 مرحله و به مدت حدود 8 ساعت به طول انجامید و در نهایت حجم ‌زیادی از اجسام خارجی که توسط بیمار بلعیده شده بود به روش آندوسکوپی خارج گردید.

وی ادامه داد: بیمار خانمی 32 ساله و معلول ذهنی بود که با تهوع و استفراغ به بیمارستان ارجاع شده و بعد از انجام معاینات و آندوسکوپی، حجم زیادی از مواد خارجی مختلف مثل پارچه و پلاستیک و نخ در معده بیمار مشاهده شد.

فوق تخصص گوارش بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: حجم زیاد مواد خارجی در این حد به طور معمول به روش جراحی از معده بیمار خارج می‌شود اما با توجه به عوارض پس از جراحی و احتمال زیاد عفونت پس از زخم جراحی در این بیمار، این مواد با روش آندوسکوپیک به کمک over tube خارج شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها