در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش تابناک، دنیلا در مکزیکو سیتی پایتخت مکزیک به دنیا آمد و وقتی ۱۲ سال داشت به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او عشق به غذا پختن را از مادربزرگ، مادر و خالههایش که آشپزهای درجه یکی بودند به ارث برد. اندوختههای کودکی به او کمک کردند تا در سن پایین یعنی وقتی 15 سال داشت در یک رستوران مکزیکی کار کند.او چند سالی هم زیر نظر یک سرآشپز مکزیکی معروف به نام «انریکو اولیویرا» در رستوران Pujol زادگاهش فنون آشپزی را فراگرفت و چند جایزه در مکزیکوسیتی به دست آورد و کار مستقل خود را با رستوران سنّتی مکزیکی به نام کوزمی در نیویورک آغاز کرد که فقط غذاهای مکزیکی در آن سرو میشد. او با تلاش و کوشش فراوان توانست توجه بهترین تِیسترهای غذا در نیویورک را به خود جلب کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: