جلوگیری از ورود دام به مراتع با بستن گلوگاه ها

گلوگاه های عشایری تا 20 اردیبهشت به منظور جلوگیری از ورود دام به مراتع بسته است.
کد خبر: ۱۲۰۳۱۵۶
جلوگیری از ورود دام به مراتع با بستن گلوگاه ها

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل امور عشایر استان گفت: زمان ورود عشایر به استان چهارمحال و بختیاری ۲۰ اردیبهشت تعیین شد.

یحیی حسین پور افزود: گرم شدن هوا موجب کوچ زودهنگام عشایر استان شده است که با توجه به وضعیت نامناسب برخی مراتع استان به عشایر توصیه می شود، تقویم کوچ را رعایت کنند.

وی ازتامین علوفه مدت دار و آب مورد نیاز قبل از ورود عشایر به چهارمحال وبختیاری خبر داد و گفت: برای تامین امنیت و استقرار اکیپ های دامپزشکی در زمان ورود عشایر به استان برنامه ریزی انجام شده است.

مدیر کل امور عشایر استان افزود: عشایری که زودتر از موعد مقرر به مراتع استان کوچ کنند از سوی منابع طبیعی جریمه می شوند.

یحیی حسین پورادامه داد عشایر تا ۲۰ شهریور ماه فرصت چرای دام در مراتع تعیین شده را دارند و پس از آن باید از استان خارج شده و به مناطق گرمسیری کوچ کنند.

چهارمحال و بختیاری با بیش از ۱۲۶ هزار نفرجمعیت عشایری پس از استان فارس دومین استان عشایرنشین کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها