در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
1ـ نمونه بارز استفاده از رنگهای غیر مجاز که در زندگی روزمره همه ما با آن مواجهیم ترشیها و چاشنیهای رنگارنگی مثل آلوچهها و ترشیجات موجود در فلافلی هاست که از بسیاری از دست فروشان میخریم و با ولع زیاد مصرف میکنیم.
2 ـ سس بالزامیک: اغلب در تولید این محصول از رنگ کارامل استفاده میشود که یک رنگ مجاز است، اما گاهی برخی تولیدکنندگان برای افزایش شدت رنگ قهوهای از رنگهای سنتزی استفاده میکنند. پس بهتر است برچسب آن را چک کنید.
3 ـ نانهای فرآوری شده: امروزه بازار نانهای رژیمی داغ است و بسیاری از ما تصور میکنیم هر چه نان تیرهتر باشد سالمتر است! متاسفانه در کشور ما دسترسی به آرد غلات تیره محدود است و بیشتر از رنگهای خوراکی نظیر کارامل برای ایجاد رنگ قهوهای استفاده میشود. اگر پس از مصرف طولانی مدت این نانها دچار مشکلات گوارشی شدید، مصرف آن را قطع کنید. برچسب بستهبندی را از نظر نداشتن رنگ چک کرده و در صورتی که روی آن تهیه شده از غله کامل درج شده از سالم بودن آن مطمئن شوید.
4 ـ سسها و پوششهای سالاد: انواع کچاپها، سس فرانسوی و...
5 ـ آدامسها
6 ـ ماست میوهای
7 ـ ماهی قزل آلای پرورشی: قزل آلای وحشی به دلیل تغذیه از گیاهان دریایی، رنگ نارنجی متمایل به قرمز دارند. گاهی پرورشدهندگان قزل آلا از رنگهای خوراکی در غذای ماهیها استفاده میکنندتا رنگ گوشتشان را تغییر دهند.
8 ـ پوششهای کیک و شیرینی جات: کیکهایی که در ویترین فروشگاهها با رنگهای زیبا خودنمایی میکنند دارای رنگهایی هستند که حتی پس از مصرف آثارشان در دهان، زبان، دندان و حتی مدفوع و ادرار باقی میماند. سعی کنید از مصرف بیرویه این قبیل محصولات پرهیز کنید.
دکتر مریم قادری قهفرخی
متخصص صنایع غذایی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد