یک کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با جام جم مطرح کرد

خود دولت عامل اصلی تلاطم در صنعت خودرو است

تولید خودرو ۷۱ درصد کاهش یافت

براساس جدیدترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید انواع خودرو در آذر امسال، 2/71درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته است.
کد خبر: ۱۱۸۲۲۳۲

به گزارش ایسنا، تولید انواع خودرو از ۱۴۶ هزار و ۳۸۲ دستگاه در آذر سال گذشته به ۴۲ هزار و ۱۴۵دستگاه در آذر 1397 کاهش یافته است.

تولید انواع سواری در آذر امسال کاهش ۷۲درصدی داشته و از ۱۳۶ هزار و ۸۲۸ دستگاه در آذرماه سال گذشته به ۳۸ هزار و ۲۷۵ دستگاه رسیده است.

انواع ون نیز با تولید ۶۱ دستگاه در آذر امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که ۱۳۶ دستگاه تولید داشته، کاهش تولید 1/55درصدی را تجربه کرده است.

علاوه بر این آمار تجمیعی تولید خودرو در ۹ ماه امسال تا پایان آذر نیز به این صورت است که کاهش تولید ۳۱ درصدی رخ داده و میزان تولید از یک میلیون و ۱۰۶ هزار و ۳۸۵ دستگاه در ۹ ماه سال ۱۳۹۶ به ۷۶۳ هزار و ۵۱۹دستگاه در 9 ماه امسال رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها