اسیدپاشی زن شکاک روی شوهرش

ده سال حبس و پرداخت دو دیه، حکم زن جوانی بود که به‌خاطر شک به همسرش شبانه روی صورتش اسید پاشید. زن جوان مدتی قبل از اجرای نقشه‌اش از مرد ابزار فروشی اسید را تهیه و شوهرش را که در خواب بود قربانی را کرد. پزشکی قانونی اعلام کرده بود قصاص لاله گوش وجود دارد که قربانی اسیدپاشی از اجرای آن صرف نظر کرد.
کد خبر: ۱۱۷۸۲۳۱

نمازش را که خواند، دوباره به رختخواب رفت تا کمی استراحت کند. هنوز چشم هایش سنگین نشده بود که سایهای را بالای سرش احساس کرد و ناگهان سوزش شدیدی تمام بدنش را به آتش کشید.مرد جوان با تمام آتشی که به جانش افتاده بود چشمهایش را بسختی باز کرد، فتانه همسرش بود که با ظرفی بالای سر او ایستاده بود. ظرف اسیدی که زندگی او را به نابودی کشاند.

گزارش یک اسیدپاشی

صدای فریادهای سوختم سوختم مرد جوان، اهالی محل یکی از شهرهای اطراف مشهد را بیدار کرد. مردم بلافاصله خود را رساندند. صدا از داخل خانه همسایه به گوش میرسید و مرد جوان با فریاد میپرسید: فتانه چرا مرا آتش زدی؟ فتانه چرا با من این کار را کردی؟

بهدنبال فریادهای مرد جوان، اهالی محل وارد خانه ویلایی شدند و در حالی با زن جوان مواجه شدند که با ظرف اسید کناری ایستاده بود. از طرفی شهرام، داخل رختخوابش نشسته بود و درحالی که از شدت سوزش صورت فریاد میزد از همسرش علت ماجرا را میپرسید.

به این ترتیب موضوع به پلیس و اورژانس اعلام شد و لحظاتی بعد مرد 23 ساله برای درمان به بیمارستان منتقل شد و همسرش که عامل این اسیدپاشی بود، دستگیر شد.

اعتراف به اسیدپاشی

زن جوان در تحقیقات اولیه به جرم خود اعتراف کرد و گفت: چند ماه قبل با هزار امید و آرزو با شهرام ازدواج کردم. اما شهرام آن فردی نبود که تصورش را داشتم. از همان روزهای اول باهم اختلاف پیدا کردیم و سر کوچک ترین موضوعی باهم درگیر میشدیم.

او ادامه داد: درگیریها و اختلافات من و شهرام روز به روز بیشتر میشد. هر چه سعی کردم با او صحبت کنم اما گوشش بدهکار نبود. این ماجراها ادامه داشت تا اینکه اتفاق جدیدی در زندگیمان افتاد. به محض اینکه شهرام وارد خانه میشد به جای حرف زدن و حتی دعوا و جرو بحث با من سراغ گوشیاش میرفت. مدام سرش در گوشیاش بود و در حال چت با افرادی بود که من نمیدانستم چه کسانی هستند. گلایه هم که میکردم شهرام سکوت میکرد و به من میگفت به تو ربطی ندارد. زن جوان گفت: چند بار خواستم
گوشی اش را چک کنم اما او برای گوشیاش رمز گذاشته بود و هر چند روز یکبار رمز را عوض میکرد. کار به جایی رسید که حتی شبها هم تا دیر وقت در حال چت کردن بود. رفتارهای سرد شهرام؛ بیتوجهیهایش، گذراندن ساعتها وقت در چت با افرادی که من نمیشناختم، دیرآمدن هایش به خانه و خیلی موارد دیگر مرا به این نتیجه رساند که شهرام قصد خیانت به مرا دارد. نمیتوانستم این موضوع را تحمل کنم و شخص دیگری را در زندگیام ببینم؛ باید کاری میکردم و تنها راهی که پیش رو داشتم انتقامگیری از شهرام بود.

انتقام آتشین

فتانه ادامه داد: باید کاری میکردم تا انتقامم را از شهرام بگیرم؛ انتقامی که تا آخر عمر مثل آیینه دق برای او باشد. در این افکار بودم که برای خرید ابزار و وسایل چند مرتبه به مغازه ابزارفروشی نزدیکی خانهمان رفتم. فروشنده و صاحب مغازه مرد میانسالی بود. در این رفت و آمدها کم کم سفره دلم را برایش باز کردم و او هم حرفهای مرا گوش میکرد. تا اینکه فکری به ذهنم رسید و تصمیم گرفتم از او کمک بگیرم. از مرد میانسال خواستم برایم کمی اسید فراهم کند. چون شغل مرد میانسال فروش ابزار بود، براحتی توانست برای من مقداری اسید تهیه کند. بعد از اینکه اسید را از او گرفتم به خانه رفتم و منتظر اجرای نقشهام شدم. آن شب همین که شوهرم به خواب رفت من سراغ ظرف اسید رفتم تا نقشهای را که در سر داشتم، اجرا کنم. اما کمی مردد بودم تا اینکه سحرگاه همسرم برای نماز از خواب بیدار شد. بعد از خواندن نماز دوباره به رختخواب رفت. آن زمان بود که جرات پیدا کردم و با ظرف اسید بالای سرش رفتم و نقشهام را اجرا کردم. شهرام که با احساس سوختن از خواب بیدار شده بود باورش نمیشد که من چنین بلایی را سرش آورده باشم. به کمک مردم و اورژانس او به بیمارستان منتقل شد و من هم دستگیر شدم. حالا که در بازداشتگاه هستم؛ از کاری که
کرده ام پشیمانم و با خودم میگویم شاید اشتباه کردهام و خیانتی در کار نبوده است.

درخواست قصاص

بهدنبال اعترافات زن جوان و بازسازی صحنه اسیدپاشی، پرونده پس از تکمیل تحقیقات به دادگاه کیفری استان خراسان رضوی ارجاع شد. مرد جوان که بشدت دچار سوختگی شده و بینایی چشم چپش را از دست داده بود، زمانی که در جایگاه ویژه قرار گرفت؛ خواهان قصاص همسرش شد. با درخواست مرد جوان، پرونده برای مشخص شدن میزان سوختگی و بررسی این موضوع که آیا امکان قصاص عضو وجود دارد یا خیر، به دستور قاضی دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع شد.

قصاص لاله گوش

با انجام معاینات از سوی متخصصان پزشکی قانونی؛ آنها اعلام کردند امکان مشخص کردن درصد سوختگی اعضای بدن شهرام با اسید وجود ندارد و تنها عضوی که میشود این میزان را مشخص کرد لاله گوش قربانی اسیدپاشی است. با اعلام نظرپزشکی قانونی مرد جوان از قصاص لاله گوش نیز صرف نظر کرد.

با تکمیل تحقیقات و بررسی پرونده دادگاه زن جوان را به ده سال حبس و پرداخت دو دیه انسان کامل محکوم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها