پرسپولیس - پیکان؛دیداری که با اجبار برگزار می‌شود

دست‌های خالی برانکو در آزادی

بالاخره زور سازمان لیگ به پرسپولیسی‌ها چربید و برانکو با بیان این جمله که: «بازی می‌کنیم تا فردا منتی سرمان نباشد و به ما نگویند ترسو» حاضر شد تیمش را در بازی امروز مقابل پیکان راهی میدان کند. دیدار عقب افتاده از هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر.
کد خبر: ۱۱۷۷۴۸۱

داستان آن‌قدر پیچیده بود که حتی مجید جلالی که بارها بر سر مسائلی اینچنینی کوتاه آمده بود راضی نشد تا این دیدار به‌دلیل کمبود بازیکنان پرسپولیس به تعویق بیفتد تا بازی دو تیم امروز ساعت 16 و 30 دقیقه برگزار شود. پرسپولیس و پیکان تا قبل از بازی امروز 26 بار در لیگ به مصاف هم رفته‌اند که 18بار پرسپولیس به پیروزی رسیده است، 5 بازی دو تیم مساوی شده و سه بار هم پیکان توانسته به برتری برسد. نکته‌ای که درباره بازی دو تیم وجود دارد این است که بازی‌های آنها معمولا جذاب و پرگل بوده و دو تیم تمایلی به انجام بازی‌های دفاعی ندارند.

در 26 جدال رودرروی دو تیم پرسپولیس 48 گل و پیکان 24 گل به ثمر رسانده‌اند و این یعنی پرسپولیس دوبرابر پیکان در بازی‌های رودررو گل زده است. کریم انصاری‌فرد و محسن خلیلی هرکدام با 4 گل در بازی‌های رودررو بهترین عملکرد را داشته اند و هر دوبازیکن مهاجمان پرسپولیس بوده‌اند.

انصاری‌فرد البته در یک بازی هت تریک کرده است اما خلیلی این گل‌ها را در 4 بازی به ثمر رسانده است. کریم باقری، محمد نوری، علی علیپور، مهدی طارمی از پرسپولیس و ایمان حیدری از پیکان نیز بازیکنان 3 گله جدال‌های رودررو هستند. علی‌اصغر مدیرروستا، بهمن طهماسبی، محمدرضا طهماسبی، علی قربانی، جهانگیر عسگری از پیکان و امیرحسین اصلانیان، ابراهیم توره و حسین بادامکی نیز از پرسپولیس بازیکنان دو گله هستند. دیدار امروز پرسپولیس و پیکان هشتمین جدال برانکو و مجید کامپیوتر است.این دو اولین بار در لیگ چهاردهم و در هفته بیست و هفتم و در بازی پرسپولیس و سایپا با هم دیدار کردند که بازی با نتیجه 2‌بر 2 به پایان رسید. با این وجود در هفت بازی دو تیم 3مساوی، دو برد و دو باخت برای برانکو به دست آمده است. بازی امروز اگر با برد یکی از دو مربی به پایان برسد آن وقت جلالی یا برانکو از نظر برد به برتری خواهد رسید.

مرتضی رضایی

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها