در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
با تغییر فصل، تغذیهها هم عوض میشود و با شروع پاییز و فصل سرما باید غذاهای پر ویتامین و سرشار از انرژی بخوریم و بدنمان را در مقابل انواع ویروسها ایمن کنیم تا پاییز و زمستان خوبی را پشت سر بگذاریم و کمتر درگیر مریضی و کسالت شویم.
سوپ کدوحلوایی
مواد لازم:
کدو حلوایی: نیم کیلو / ترهفرنگی: یک عدد / آب مرغ: 3 لیوان / پیاز: یک عدد / روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری / سیر: یک عدد / زنجبیل تازه: نصف قاشق چایخوری / جعفری و گشنیز ساتوری: 2 قاشق غذاخوری
کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کرده و بخارپز میکنیم. روغن زیتون را در یک قابلمه ریخته و پیاز، سیر و ترهفرنگی ریز شده را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. بعد کدو حلوایی بخارپز شده و آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل سوپ را مزهدار میکنیم. در قابلمه را گذاشته و روی حرارت کم میگذاریم تا سوپ غلیظ شود.
در این مرحله سوپ را که کمی خنک شده در غذاساز ریخته و مخلوط کرده و در ظرف مناسبی میریزیم. روی آن را با جعفری و گشنیز ساتوری شده تزئین و سرو میکنیم. این سوپ سرشاراز آنتیاکسیدان ما را در مقابل ویروسهای فصلی ایمن میکند.
سوپ قارچ، بروکلی و کرفس
مواد لازم:
قارچ: 200گرم / آب مرغ: 2 پیمانه / کلم بروکلی: 2 عدد / ساقه کرفس: 2عدد / کره: یک قالب کوچک / خامه: 2 قاشق غذاخوری / پیاز: یک عدد / نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
کره را در قابلمه مناسبی ریخته و پیاز، ساقه کرفس و کلم برکلی خردشده را در آن میریزیم وخوب تفت میدهیم. آب مرغ را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد کمی نرم شوند. بعد آن را در غذاساز میریزیم تا یکنواخت شود. سوپ را دوباره در قابلمه میریزیم و قارچهای اسلاید یا خرد شده را اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم. وقتی سوپ غلیظ شد و جا افتاد دو قاشق خامه را خوب با سوپ مخلوط کرده و سرو میکنیم.
سوپ عدس و بلغور
مواد لازم:
عدس: 100گرم / بلغور گندم یا جو: 100 گرم / پیازداغ: 2 قاشق غذاخوری/ سیبزمینی کوچک: یک عدد / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم / نعنا داغ: به میزان دلخواه
عدس و بلغور را چند ساعت در آب ولرم خیس کرده و سپس روی حرارت کم کامل میپزیم. پیازداغ و زردچوبه را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و تفت میدهیم سپس فلفل و نمک را اضافه کرده و به آش در حال جوشیدن اضافه میکنیم. بعد سیبزمینی را پوست کنده و نگینی خرد میکنیم و در آش میریزیم. درقابلمه را گذاشته و روی حرارت کم میگذاریم تا آش جا بیفتد. البته اگر غلیظ شد کمی آب جوش به آن اضافه میکنیم.
بعد از این که آش پخت و آماده شد آن را در ظرف مناسبی ریخته، با نعناداغ تزئین کرده و سرو میکنیم. این آش خوش طعم را باید با آب لیموی تازه که سرشار ازویتامین C است میل کنید.
مژده مظهری
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد