دانستنی‌های سلامت

زندگی شیرین با مصرف شیرینی کمتر!

سازمان بهداشت جهانی که در سال‌های قبل اعلام کرده بود بهتر است 10 درصد کالری بدن از قند و شیرینی تامین شود، اما با توجه به روند رو به رشد اضافه وزن و چاقی در جهان، توصیه جدیدی ارائه کرده و میزان مجاز تامین کالری از طریق مصرف شیرینی و قند را به 5 درصد کاهش داده است .
کد خبر: ۱۱۵۳۷۲۵

اگر همچون بسیاری افراد بر این باورید که قند باید حتی اگر شده به میزان کمی روزانه به بدنتان برسد، بدانید که پروتئینها (مانند گوشت گاو، تخممرغ و ماهی)، سبزیجات، چربیهای سالم، مغزها، دانهها و برخی غذاهای دیگر موجب میشوند، حتی بدون دریافت شیرینی، کالری مورد نیاز روزانه بدن را بدون نیاز به قند تأمین کنید. شاید حذف قند و مواد قندی از غذاهای روزمره ابتدا بهنظر سخت بیاید، ولی آسیب جدی به بدن شما وارد نخواهد کرد. در حالی که مصرف زیاد شکر موجب افزایش التهابات، اختلالات هورمونی، کاهش انرژی و بروز اختلالاتی در حالات روحی و خواب میشود. به همین علت، حذف شکر و جایگزینی آن با مواد مغذی میتواند از طرق مختلف موجب سلامت ذهنی و جسمیتان شود.

برخی فواید حذف شیرینی و جایگزینی آن با غذاهای مغذی عبارتند از:

کمک به کاهش وزن و پیشگیری از چاقی

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و پیشدیابت

افزایش انرژی

داشتن حالت روحی پایدارتر

کاهش خطر بیماریهای التهابی گوارشی، مانند سندرم روده تحریک‌‌پذیر و کاهش مشکلاتی مانند اسهال، یبوست، نفخ و ترشکردن

کاهش خطر بیماریهای متابولیکی مانند تصلب شرایین، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی

کاهش خطر ابتلا به سرطان

جلوگیری از ابتلا به بیماری کبد چرب

مقاومت بهتر بدن در مقابل بیماریهای ناشی از التهابات سندرم پیش از قاعدگی، بیماریهای خودایمنی، سندرم تخمدان پلیکیستیک و بیماریهای عصبی مانند زوال عقل یا آلزایمر. /جامجم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها