خبرچین

اول توییت بعد تحقیق!

معمولا وقتی یک سایت هک می‌شود، اتفاقاتی عجیب می‌افتد. متنی اعتراضی نمایش داده می‌شود یا پولی به نفع هکرها جابه‌جا می‌شود. اما در ایران وقتی گفته می‌شود یک سایت مثل سایت وزارت صنعت هک شده، ناگهان هزاران مجوز واردات خودرو صادر می‌شود. آن هم با ارز قیمت پایین که خودش دیگر شاهکاری است! البته این خبر بعد تکذیب می‌شود، اما واقعا تکلیف آن خودروهایی که با روش هک سایت وارد کشور شده، چیست؟ نکند که با ژانری تازه در صنعت خودرو به نام خرید و فروش «خودروهای هکی» روبه‌رو خواهیم بود؟
کد خبر: ۱۱۴۸۵۴۹

این ماجرای خودرو و مسکن و ارز که کارشان به گرانی عجیب و غریب کشیده، باعث شده تا نمایندهها بروند سراغ امضا گرفتن برای سوال از رئیسجمهور. البته مقامات دولتی قبلا گفته بودند که این گرانیها حباب است و ناشی از جنگ روانی است؛ اما خب اینطور که معلوم است، این عده از نمایندهها چندان اعتقادی به حباببازی دولت با گرانی ندارند.

خبر آخر هم اینکه فضای مجازی بهانهای برای انتشار خیلی از شایعات شده که خطرناک است. آن از داستان گوشت گربه در یکی از استانها که کلی اعتراض در پی داشت و این هم از شایعه تجاوز به شش دانشآموز لرستانی که فرد توییتکننده با یک توضیح چند کلمهای سر و ته ماجرا را هم آورده است. برای توییت کردن، کمی تحقیق و بررسی هم خوب است؛ نیست؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها