تشریح به جای تکذیب

سخنگوی پیشین وزارت خارجه گفت: برخی میگفتند که آصفی خیلی تکذیب میکند بنابراین تصمیم گرفتیم که به جای تکذیب ، تشریح کنیم!
کد خبر: ۱۱۰۴۰۲

آصفی که امروز "سهشنبه" در مراسمی که برای تجلیل از وی در محل خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد سخن میگفت، تصریح کرد: من پیش از آنکه خودم را یک دیپلمات بدانم ، یک خبرنگار میدانم.
آصفی شیرینترین روز خود را در دوران سخنگویی وزارت خارجه عدم تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه ایران پس از سال در سازمان ملل دانست و گفت که در جنگ دیپلماسی که بین ما و کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا بود، توانستیم با یک رای بیشتر پیروز شویم و قطعنامهای علیه ما صادر نشود.
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه گفت: روز بعد از این پیروزی قرار بود نشست هفتگی سخنگو برگزار شود و من خوشحال بودم که ایران این جنگ دیپلماسی را برده است.
آصفی در این مراسم از همه خبرنگاران چه منتقد و چه همراه ، تشکر کرد و گفت: هر لحظه سخنگویی برای من شیرین بود و در طول این هشت سال از هیچ رسانهای شکایت نکردیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها