
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، حیدر العبادی نخستوزیر عراق تسلط نیروهای عراقی و الحشدالشعبی بر نوار مرزی عراق با سوریه را تبریک گفت و پایان جنگ با داعش را اعلام کرد.
بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، العبادی در ادامه به تصمیم آمریکا علیه قدس نیز اشاره کرد و گفت: هیچ کسی نمیتواند هویت فلسطین و قدس را بگیرد.
الحشدالشعبی عراق امروز (شنبه) اعلام کرد بر نوار مرزی عراق با سوریه از شمال، شهر «القائم» تا جنوب، شهر «سنجار» مسلط شده است.
در همین راستا سرلشگر ستاد «عبدالامیر رشید یارالله» فرمانده عملیات پاکسازی منطقه الجزیره، اعلام کرد که با آزادی بیش از 90 روستا و 16000 کیلومتر مربع، تمامی خاک عراق از تروریستهای داعش پاکسازی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد