مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، جهانگیر کریمی اظهار کرد: مأموران پلیس راه نطنز-بادرود از برخورد یک دستگاه سواری پژو با یک بتن سیمانی کنار جاده در محور نطنز-طرق مطلع و جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: در اثر این حادثه راننده و دو سرنشین خودرو جان خود را از دست دادند و یکی از سرنشینان نیز به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان بیان داشت: علت وقوع این حادثه توسط کارشناسان تصادفات جادهای عدم توجه به جلو راننده خودرو اعلام شده است.
کریمی همچنین از برخورد 2 دستگاه سواری پراید در محور تیران-عسگران خبر داد و افزود: در اثر این حادثه سرنشین یکی از پرایدها فوت و راننده و یک کودک 3 ساله به شدت مجروح شدند.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند