85 کشته در حمله تروریستی شمال مصر

در حمله افراد مسلح به یک مسجد در شمال منطقه «سینا» در مصر، شمار زیادی کشته شده‌اند. در پی حمله افراد مسلح و انفجار تروریستی در مسجدی در منطقه العریش در صحرای سینای مصر تا لحظه تنظیم خبر کشته شدن 85 نفر گزارش شده است.
کد خبر: ۱۰۹۶۷۳۶

به گزارش فارس این حادثه در روستای «الروضه» اتفاق افتاد و بیشتر کشته‌شدگان از نمازگزاران جمعه هستند. همچنین ده‌ها نفر نیز در این انفجار، زخمی شده‌اند و به نوشته پایگاه خبری روزنامه الیوم السابع، بیمارستان‌های بئر العبد و العریش در شمال سینا در آماده‌باش کامل درآمده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها