در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
کاهش دهد. با درست کردن ترشی شلغم روش جدیدی در مصرف بیشتر این ریشه خوراکی بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه ترشی شلغم و چغندر:
شلغم: 6 عدد، لبو: 2 عدد، سرکه سفید: یک فنجان، موسیر: 4 حبه، برگ بو: 2 عدد، آب: سه فنجان، نمک دریا: 3 قاشق، فلفل: یک قاشق
لبو و شلغمها را بشویید و پوست بگیرید و خُرد کنید. آب، سرکه، فلفل و نمک دریا را در ظرفی با هم مخلوط کنید. حبههای موسیر را به صورت ورقهای برش داده و داخل شیشههای کوچک دردار بریزید. چغندر و شلغمهای خردشده را بهصورت لایهلایه داخل شیشهها بریزید تا جایی که تا نزدیک لبه ظرف برسند. مخلوط سرکه را داخل شیشهها بریزید تا حدی که کاملا روی شلغم و چغندرها را بپوشاند و در آن را کامل ببندید و 10 روز در محیط تاریک قرار دهید تا ترشی برسد و بعد آن را در یخچال بگذارید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان