خواص بی‌شمار آنتی‌اکسیدانی شلغم بر کسی پوشیده نیست که تاثیر بسیاری در سلامتی بدن بخصوص در فصل سرما دارد. همچنین این ریشه حاوی درصد بالایی ویتامین ث (C) است و مقادیر بسیار زیاد گلوکوزینولات دارد که می‌تواند خطر بروز سرطان سینه را تا 50 درصد
کد خبر: ۱۰۸۳۱۸۳

کاهش دهد. با درست کردن ترشی شلغم روش جدیدی در مصرف بیشتر این ریشه خوراکی بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه ترشی شلغم و چغندر:

شلغم: 6 عدد، لبو: 2 عدد، سرکه سفید: یک فنجان، موسیر: 4 حبه، برگ بو: 2 عدد، آب: سه فنجان، نمک دریا: 3 قاشق، فلفل: یک قاشق

لبو و شلغم‌ها را بشویید و پوست بگیرید و خُرد کنید. آب، سرکه، فلفل و نمک دریا را در ظرفی با هم مخلوط کنید. حبه‌های موسیر را به صورت ورقه‌ای برش داده و داخل شیشه‌های کوچک دردار بریزید. چغندر و شلغم‌های خردشده را به‌صورت لایه‌لایه داخل شیشه‌ها بریزید تا جایی که تا نزدیک لبه ظرف برسند. مخلوط سرکه را داخل شیشه‌ها بریزید تا حدی که کاملا روی شلغم‌ و چغندرها را بپوشاند و در آن را کامل ببندید و 10 روز در محیط تاریک قرار دهید تا ترشی برسد و بعد آن را در یخچال بگذارید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها