پیشنهاد 80 میلیونی به بازیکن ایرانی!

بهنام برزای، هافبک سابق استقلال که توسط منصوریان قراردادش تمدید نشد، همچنان بیرون از فوتبال مانده و با وجود شروع لیگ برتر و لیگ‌های خارجی، نتوانسته قراردادی با باشگاهی امضا کند. برزای این روزها در سوئد به سر می‌برد و امیدوار است بتواند قرارداد خوبی امضا کند ولی تا این لحظه ناکام بوده است.
کد خبر: ۱۰۷۱۹۶۱

شنیده می‌شود، باشگاهی که او را می‌خواهد، رقم مالی بسیار پایینی به این بازیکن پیشنهاد داده است. آنها حدود 80 میلیون تومان برای یک فصل به بهنام می‌دهند که در قیاس با میزان دریافتی بازیکنان ایرانی در لیگ برتر ایران بسیار پایین است. بهنام خیلی دوست دارد در قاره اروپا به فوتبالش ادامه دهد ولی پیشنهاد مالی سوئدی‌ها او را شگفت‌زده کرده است.

مدیران این باشگاه می‌گویند، به او پولی بیشتر از این نمی‌دهند. در حال حاضر بازیکنان درجه دو در لیگ یک این رقم را دریافت می‌کنند. کلا بازیکنان ایرانی که به اروپا می‌روند در شروع کار پول آنچنانی نمی‌گیرند و تازه بعد از چند فصل که پیشرفت می‌کنند رقم قراردادشان بالا می‌رود.

برزای در شک و تردید است که قراردادش را امضا کند یا نه. این بازیکن هزینه‌های خانواده‌اش را هم می‌دهد و به همین دلیل برایش سخت است با چنین پولی بخواهد یک فصل بازی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها