در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مواد لازم:
ادویه و روغن: به مقدار لازم
برگ مو: 300 گرم
برنج: 3 پیمانه
پودر خردل: 1 قاشق چای خوری
پیاز: 1 عدد
سس سویا :1 قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی: 1 قاشق سوپ خوری
مرغ بی استخوان :500-600 گرم
طرز تهیه:
مرغها رو به تکههای کوچک تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران رابه مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل 1 ساعت بماند تا مزه دارشود. برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها را با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشد. در این فاصله ، در یک قابلمه روغن بریزید و مرغها رابه آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغها سرخ شوند و سپس به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم