
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از دیلی میرور ، رایان گیگز اسطوره ولزی باشگاه منچستریونایتد از همسر خود استیسی کوک جدا شد، طلاقی که گیگز بابت آن 40 میلیون پوند خسارت دیده است. او باید نیمی از دارایی های خود را به استیسی بپردازد که حدود 40 میلیون پوند برابر با 198 میلیارد و 400 میلیون تومان است.
استیسی در سال 2007 با رایان گیگز ازدواج کرد. او در این 10 سال زندگی مشترک با رایان انواع و اقسام خیانت ها را از او دید.
گیگز مدتی با همسر برادرش در ارتباط بود و مدتی بعد با یک مدل بدنام. استیسی اکنون از رایان جدا شده و بابت این جدایی 40 میلیون پوند دریافت می کند.
هر چند او زندگی بسیار سختی را با رایان پشت سر گذاشت اما اکنون می تواند تا آخر عمر به عنوان یکی از زنان میلیونر بریتانیایی زندگی کند!

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی