تولید 85 محصول منتوع فرهنگی در دهه کرامت

مدیرکل امور فرهنگی سازمان اوقاف گفت: بحمد لله معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان به مناسبت دهه کرامت اقدام به تولید 85 محصول فرهنگی متنوع در این زمینه نموده است.
کد خبر: ۱۰۵۵۷۰۵
تولید 85 محصول منتوع  فرهنگی  در دهه کرامت

به گزارش جام جم آنلاین، حجت الاسلام موسوی متقی گفت: دهه کرامت یادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است . یادآور تحول آفرینی بانوان آسمـانی است و این که می‌توانند رهبـری دل‌های صدها میلیون مسلمان را در طی اعصار عهده‌دار بشوند.

موسوی متقی در ادامه افزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف بنا بر رسالت خویش وجهت آشنایی عموم جامعه در دهه کرامت اقدام به تولید کتاب و کتابچه - نرم افزار های اندروید- کلیپ های صوتی و تصویری- پوستر و بروشور و ویژه نامه های دیواری نموده است.

موسوی متقی افزود: در این زمینه کتاب و کتابچه هایی هم جهت آشنایی کودکان با مفهوم زیارت و بقاع متبرکه تهیه گردیده که در جهت اهداء به کودکان عزیز در امامزادگان کشور توزیع گردیده است.

وی ادامه داد: علاقه مندان می توانند جهت دریافت محصولات فرهنگی ویژه دهه کرامت به سایت www.mfso.ir و یا www.mfpo.ir مراجعه نمایند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها