تجزیه سوریه ممنوع

دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به لزوم احترام کشورهای فعال در بحران سوریه به حاکمیت این کشور بر تمام سرزمین خود تاکید کرد و گفت: هیچ‌گونه توافقی نباید مخدوش‌کننده این اصل غیرقابل تغییر یا زمینه‌سازی برای تجزیه سوریه باشد.
کد خبر: ۱۰۵۱۸۴۳

به گزارش دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی، علی شمخانی در دیدار با الکساندر لاورنتیف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه با اشاره به فعالیت گسترده لابی صهیونیسم برای تضعیف دولت سوریه و جهت دادن معادلات سیاسی و امنیتی در مسیر ضربه زدن به جبهه مقاومت افزود: رژیم صهیونیستی ضمن برقراری پیوند عمیق و گسترده با گروه‌های تروریستی و کشورهای حامی آنها، به دنبال استفاده ابزاری از این گروه‌ها برای به اصطلاح امن نگه داشتن مرزهای اسرائیل و تداوم سرکوب مردم مظلوم فلسطین است.

وی سوءاستفاده برخی عناصر تروریست از فرصت گفت‌وگوهای سیاسی و آتش‌بس را برای بازسازی خود غیرقابل قبول و نگران‌کننده دانست و خاطرنشان کرد: تجربه اثبات کرده این عناصر به هیچ پیمان و توافقی پایبند نبوده و از هر فرصتی برای کشتارمردم بیگناه و پیگیری اهدف غیرانسانی خود استفاده خواهند کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: ابتکار سیاسی سه‌جانبه و برگزاری اجلاس آستانه، روش موفقی است که می‌تواند به عنوان الگوی پایان دادن به بحران‌های منطقه‌ای با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی مورد استفاده قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها