به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، رروشهای مختلفی برای جدا کردن پوست ماهی از گوشت آن وجود دارد اما برخی آشپزهای حرفهای که زمان زیادی را صرف این کار میکنند روشهای جالبتری برای گرفتن پوست ماهی دارند. یکی از این موارد آشپزی آسیایی است که با مهارت خاصی پوست ماهی را به یکباره از گوشت آن جدا میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم