تولید ۶ مدل وانت متوقف شد

تولید شش مدل وانت خودروسازان داخلی در اردیبهشت ماه امسال متوقف شد.
کد خبر: ۱۰۳۹۵۹۴
تولید ۶ مدل وانت متوقف شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، در این مدت تولید وانت آریسان ایران خودرو با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۱۶۲ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر کاهش یافت.

تولید وانت وینگل دوکابین دو دیفرانسیل شرکت سازه‌های خودرو دیار نیز متوقف شده و از ۶۱ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر رسید.

اردیبهشت ماه امسال تولید وانت دیزل Z۲۸ND شرکت زامیاد نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۶۹۱ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر کاهش یافت.

تولید وانت مزدا دوکابین دوگانه‌سوز گروه بهمن نیز با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از یک دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر رسید.

در این مدت تولید مینی وانت کارو دیگر محصول گروه بهمن نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از یک دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته به صفر کاهش یافت.

تولید وانت کارا گروه بهمن نیز متوقف شده و از ۶۶۹ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به صفر رسید.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
داور ن
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۹
امید بروزی كه نیسان بنزینی هم تولیدش قطع بشه.
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها