به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در حال حاضر برای دم آوری و مصرف چای و انواع دمنوش به صورت فوری از بسته بندی های رایج چای کیسه ای استفاده می شود که با توجه به نوع مصرف فرایند دم آوری و تنظیم رنگ دلخواه چای و دمنوش به خوبی صورت نمی گیرد.
از این رو یک مخترع ایرانی موفق به ساخت لیوان چای ساز یکبار مصرف شد تا این مشکلات برای فردی که از لیوان های یکبار مصرف برای نوشیدن چای یا دمنوش استفاده می کند ایجاد نشود.
لیوان چای ساز یکبار مصرف دوجداره است که علاوه بر نسوزاندن دست دارای سامانه چای ساز در کف آن است. در حقیقت این محصول قابلیت بسته بندی انواع چای ها و دمنوش های گیاهی را دارد.
نحوه مصرف این لیوان های چای ساز بدین گونه است که آب جوش را درون لیوان می ریزیم و بعد از ۳ دقیقه زیر لیوان را فشار می دهیم تا چای دم کشیده وارد لیوان شود.
این لیوان قابلیت تنظیم رنگ و غلظت چای را به مصرف کننده می دهد. همچنین این محصول امکان چاپ تبلیغاتی با تیراژ بسیار محدود را نیز دارد. با استفاده از این محصول می توان دوبار چای یا دمنوش دم کشیده نوشید.
این طرح توسط پرهام اصلانی صومعه ثبت اختراع شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد