
به گزارش جام جم آنلاین، پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در گفتگو با فارس اظهارداشت: حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور روز دوشنبه اول خرداد ماه با حضور خبرنگاران رسانه های همگانی داخلی و بین المللی نشست خبری خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: رییس جمهور در این نشست، ضمن طرح مهمترین مسایل کشور بویژه پس از حضور پرشور و حماسی ملت ایران در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره مسایل منطقه ای وبین المللی تشریح و تبیین می کند.
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: این نشست خبری که از ساعت 17 و به طور مستقیم از شبکه های تلویزیونی داخلی و بین المللی پخش می شود، در مرکز همایشهای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران (سالن اجلاس سران) برگزار خواهد شد.
اسماعیلی بیان کرد: در ابتدای این نشست، روحانی سخنانی کوتاه داشته و پس از آن نیز پاسخگوی سوالات خبرنگاران داخلی و بین المللی خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد