در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
این غذا کم کالری و کمروغن است. پس اگر در رژیم غذایی هستید حتما کاری سیبزمینی و گلکلم را امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
گل کلم خردشده: یک عدد، سیبزمینی مکعبی خرد شده: دو عدد، گوجهفرنگی: چهار عدد، پیاز خرد شده: یک عدد، زنجبیل رنده شده: یک تکه، گشنیز تازه خرد شده: سه قاشق غذاخوری، سیر ریز خرد شده: سه حبه، زردچوبه: نصف قاشق چایخوری، پودر کاری: یک قاشق چایخوری، شکر: نصف قاشق چایخوری، لیموترش بزرگ: یک عدد، روغن مایع: دو قاشق چایخوری، زیره: یک قاشق چایخوری
پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود. زنجبیل، سیر، زردچوبه، زیره و پودر کاری را در پیاز تفت داده شده اضافه کرده و هم بزنید. گوجهفرنگیها را ریز خرد کرده و همراه شکر به موادتان اضافه کنید. بعد گلکلم و سیبزمینی را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه هم زده و نیم ساعتی خوراک را با کمی آب بپزید. بعد از پخت کامل آب لیموترش را به خوراک اضافه کرده و گشنیز را روی آن بپاشید و با نان و ماست سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد