
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، در این مدت تولید وانت آریسان ایران خودرو مرکزی با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۲۳ دستگاه در اسفند ۱۳۹۴ به صفر رسید.
تولید وانت آریسان دوگانهسوز ایران خودرو مرکزی نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۱۸ دستگاه در اسفند ۱۳۹۴ به صفر کاهش یافت.
اسفند ماه سال گذشته تولید وانت آریسان دوگانهسوز ایران خودرو تبریز نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۲۶۵۶ دستگاه در اسفند ماه ۱۳۹۴ به صفر رسید.
تولید وانت دیزل Z۲۸ND زامیاد نیز با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۳۹۳ دستگاه در اسفند ۱۳۹۴ به صفر کاهش یافت.
همچنین تولید وانت درکا دیگر محصول زامیاد نیز متوقف شده و از ۳۹ دستگاه در اسفند ۱۳۹۴ به صفر رسید.
در این مدت تولید وانت مزدا تک کابین دوگانهسوز گروه بهمن هم ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از چهار دستگاه در اسفند ۱۳۹۴ به صفر کاهش یافت.
تولید وانت مزدا دو کابین دوگانهسوز دیگر محصول گروه بهمن هم متوقف شده و از شش دستگاه در اسفند ۱۳۹۴ به صفر رسید.
تولید وانت کاپرا گروه بهمن نیز با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۶۰ دستگاه در اسفند ۱۳۹۴ به صفر کاهش یافت.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد