لیگ برتر بسکتبال در خوزستان تماشایی است

شاید حدادی بازی کند

هفته نهم از مرحله دوم لیگ برتر بسکتبال امروز با دو بازی در خوزستان و یک بازی در کاشان برگزار می‌شود. تیم‌های شهرداری کاشان و شهرداری گرگان که در قعر جدول گروه فرد قرار دارند،‌ امروز به مصاف هم می‌روند. تیم گرگان هم‌اکنون چهار امتیاز کمتر از کاشان دارد و حتی در صورت برد در دو مسابقه آینده،‌ بختی برای صعود به پلی‌آف نخواهد داشت. تیم کاشان هم در حالی به لیگ ادامه می‌دهد که شنیده می‌شود،‌ تمرینات منظمی با توجه به پرداخت نشدن حق و حقوق بازیکنان برگزار نمی‌کنند.
کد خبر: ۱۰۲۱۴۲۵

در حساس‌ترین مسابقه، تیم پتروشیمی بندرامام این هفته میزبان شیمیدر تهران است. مسابقه قبلی دو تیم در بندر امام،‌ حواشی زیادی داشت اما با پیروزی پتروشیمی بندر امام به پایان رسید. تیم خوزستانی با نفرات ملی، مطرح و خارجی که در اختیار دارد تاکنون سه بار شیمیدر را برده و با ده امتیاز بیشتر از این تیم در صدر جدول گروه فرد قرار دارد. این تیم با سرمایه‌گذاری بیشتر به نسبت همه تیم‌های لیگ برتری در پی تکرار قهرمانی است. حامد حدادی که در هفته‌های قبل به پتروشیمی بندر امام پیوست، هنوز برای این تیم بازی نکرده است؛ اما به‌نظر می‌رسد مسئولان تیم خوزستانی در بازی امروز با ورود حامد حدادی بر قدرت خود بیفزایند. تیم بسکتبال شیمیدر که چند هفته پیش با رابرت آپشا، بازیکن آمریکایی به توافق رسیده بود، سرانجام این بازیکن را در اختیار گرفت و او به ایران آمد. این بازیکن 23 ساله و 213 سانتی‌متری که در پست سنتر بازی می‌کند، در لیگ لبنان بازی کرده است.

تیم نفت آبادان هم که این فصل یک‌بار به تبریز باخت و دو بار با این تیم به وقت اضافی رفته است، امروز بار دیگر میزبانی از شهرداری تبریز را برعهده دارد. شهرداری که در دور برگشت از مرحله دوم با جذب بازیکن خارجی جدید تقویت شده است، در رده سوم جدول گروه زوج قرار دارد و تیم نفت همچنان صدرنشین این گروه است.

تیم‌های نیروی زمینی، شهرداری اراک و دانشگاه آزاد امروز استراحت دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها