
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، روزنامه "فایننشنال تایمز" نوشت: ترامپ در جمع خبرنگاران گفت: "در دیدار با صدر اعظم آلمان، حدود پنج بار با وی دست دادم، پس از آن روی صندلی هایمان نشستیم. شاید عکاس از ما درخواست کرده که مقابل دوربین با هم دست بدهیم اما من آن را نشنیدم".
ترامپ در دیدار 27 اسفند ماه (17 مارس) گذشته مرکل از واشنگتن، در مقابل خبرنگاران و دوربین های خبری، از دست دادن با میهمانش امتناع کرد درحالی که مرکل دستش را به سوی ترامپ دراز کرده بود.
گفتی است، در مقابل این برخورد توهین آمیز رئیس جمهور آمریکا، مرکل خطاب به حاضران پرسید: آیا شما نمی خواهید، من دست بدهم؟ در همین حال ترامپ سرش را به نشانه موافقت تکان داد بدون این که دستش را به طرف صدر اعظم آلمان دراز کند.
از قرار معلوم، ترامپ منظور مرکل را نفهمیده یا آن را نشنیده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی