مصدومیت نخست وزیر لهستان در سانحه رانندگی

«بئاتا شدوو» نخست وزیر لهستان روز جمعه در سانحه رانندگی در جنوب این کشور مصدوم و با بالگرد برای انجام آزمایشات پزشکی به بیمارستانی در ورشو، پایتخت منتقل شد.
کد خبر: ۱۰۰۰۶۶۲
مصدومیت نخست وزیر لهستان در سانحه رانندگی

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، پزشکان وسخنگوی نخست وزیر لهستان ضمن تایید این خبر اعلام کردند که وی آسیبی جدی ندیده است.

این سانحه اندکی قبل ازساعت 19 روزجمعه در شهر زادگاه نخست وزیر 53 ساله لهستان در «اوشویمچین» در جنوب این کشور رخ داد و در این سانحه خودروی دیگری به عقب لیموزین آئودی نخست وزیر اصابت و باعث برخورد آن با یک درخت شد.

تلویزیون «تی وی پی» لهستان تصاویری از این سانحه را که بخش جلویی خودروی وی آسیب دیده بود، به نمایش گذاشت.

سخنگوی دولت لهستان اعلام کرد که نخست وزیر در وضعیت خوبی بسر می برد و برای آزمایش های بیشتر به بیمارستان دولتی در ورشو منتقل شده است.

یکی از دو مقام امنیتی که یکی از آنها راننده خودروی نخست وزیر بود نیز به دلیل جراحاتی به بیمارستان منتقل شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها