شهادت دو فلسطینی در غزه

جام جم آنلاین: دو فلسطینی در حمله هوایی روز یکشنبه رژیم اشغالگر صهیونیستی به شمال نوار غزه به شهادت رسیدند.
کد خبر: ۹۹۱۳۳
به گزارش پایگاه اینترنتی البوابه، منابع پزشکی گفتند دو فعال مقاومت فلسطین در حمله هوایی بالگردهای اسراییلی به منطقه ای نزدیک بیت لاهیه در شمال نوار غزه به شهادت رسیدند.
ارتش اسراییل مدعی است عملیات مذکور در پاسخ به پرتاب موشک به اسراییل صورت گرفت. در همین حال یکی از رهبران گروهان های قدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در درگیری مسلحانه با نیروهای اسراییلی در اردوگاه جنین زخمی شد.
البوابه نوشت نظامیان اسراییلی با پشتیبانی بیش از بیست خودرو و نفربر نظامی صبح یکشنبه وارد اردوگاه جنین شدند.
منابع فلسطینی نیز گفتند یک اسراییلی با تیراندازی به طرف کارگران فلسطینی منطقه سوسیا در شرق شهرک یطا در جنوب الخلیل در کرانه باختری، یک فلسطینی را زخمی و سه نفر دیگر را بازداشت کرد.

کشتار مردم فلسطین در کنار ساحل
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها