اینقدر کی‌روش را اذیت نکنید

اشپیتیم آرفی، بازیکن خارجی سال‌های نه‌چندان دور پرسپولیس، این روزها در ایران به سر می‌برد.
کد خبر: ۹۸۳۵۳۰

او که برای تماشای بازی این تیم مقابل سیاه‌جامگان هم در ورزشگاه آزادی حضور داشت، این روزها مهمان محسن خلیلی است. اصلا او هر بار که به ایران می‌آید جایی نمی‌رود و فقط در خانه محسن خلیلی می‌ماند: «به او زحمت می‌دهم، اما خب چاره‌ای نیست. داداش من است و ترجیح می‌دهم به خانه خلیلی بروم تا هتل.»

آرفی ابتدا درباره شرایط این روزهای پرسپولیس حرف می‌زند و می‌گوید: «نه فقط امسال که سال قبل هم شرایط این تیم خوب بود. اما آنها با تفاضل گل پایین‌تر نتوانستند قهرمانی را از آن خودشان کنند. امسال هم تیم آنها یکدست است و دارند خوب نتیجه می‌گیرند. به‌عنوان یک پرسپولیسی دوست دارم قهرمان شوند و جام را بالای سرشان ببرند.»

به اشپیتیم گفتیم پرسپولیسی‌ها سال‌هاست قهرمان نشده‌اند و فکر می‌کنی دلیل این اتفاق چه چیزی باشد که او این واکنش را نشان داد: «من مدت‌هاست بی‌خیال طلبم از پرسپولیس شده‌ام. یعنی دیگر حال رفتن دنبال طلبم را ندارم. خواستند طلبم را بدهند و نخواستند هم که هیچ. اما خدایی آن بالا هست. واقعا فکر می‌کنید آنها چرا قهرمان نمی‌شوند؟ برای این که حق بازیکنانی مثل من را نمی‌دهند. من حرفی نمی‌زنم، اما خدایی هست. با این حال امسال خیلی دوست دارم به خاطر دل این همه هوادار پرسپولیس جام قهرمانی را بالای سرش ببرد.»

او در پایان درباره تیم ملی هم گفت: «تیم ایران شانس زیادی برای حضور در جام‌جهانی دارد. بازی‌های مهمی را برده‌اید و یکی از بخت‌های نخست برای صعود هستید. منتها من یک چیز را درک نمی‌کنم. چرا این همه کارلوس کی‌روش را اذیت می‌کنند؟ او که دارد کارش را می‌کند و بهترین نتایج را می‌گیرد. واقعا درک نمی‌کنم چرا او مدام شاکی است و می‌گوید امکانات نیست و... آیا در ایران کسی نمی‌خواهد تیم ملی به جام‌جهانی برود؟ اگر به جام‌جهانی نروید ناراحت می‌شوید؛ درست است؟ پس چرا شرایط را برای او فراهم نمی‌کنید؟ من برای تیم ملی ایران آرزوی موفقیت می‌کنم. شما مربی بزرگی دارید که کارش را خوب بلد است و می‌داند که دارد چه کار می‌کند. هر کسی نمی‌تواند دستیار فرگوسن باشد و سال‌ها در کنار او فعالیت کند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها