منزوی‌ترین قبیله جهان

تصاویر بی‌نظیری از اولین تماس با قبیله‌ای در آمازون منتشر شده که نشان می‌دهد سبک زندگی آنها از 20 هزار سال پیش تغییری نکرده است. آنها حتی به‌سمت عکاسی که در بالگرد بود، نیزه پرتاب کردند!
کد خبر: ۹۸۲۳۱۷

فرادید به نقل از دیلی‌میل گزارش داد، جهان بیرون بسرعت در حال تغییر است، اما 20 هزار سال است افراد این قبیله با همان سبک زندگی ابتدایی خود زندگی می‌کنند. با وجود این ریکاردو استاکرت عکاس با کمک یک بالگرد بر فراز جنگل‌های آمازون پرواز کرد و موفق شد تصاویر بی‌نظیری را برای نخستین‌بار از منزوی‌ترین قبیله جهان ثبت کند؛ سرخپوست‌ها در اعماق جنگل‌های بارانی آمازون در مرز برزیل و پرو زندگی می‌کنند.

افراد قبیله در ابتدا تلاش داشتند تا میان انبوه درختان خودشان را پنهان کنند. سپس مردان شجاع قبیله به سمت مزاحم پر سر و صدا نیزه پرتاب کردند. ملاقات اعضای قبیله بدوی با مزاحم قرن بیست و یکی اتقافی کاملا تصادفی بود، زیرا ریکاردو تصمیم داشت از یک قبیله دیگر بازدید کند که بین راه با این قبیله آشنا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها