ادویه و فلفلها، از مواد غذایی هستند که در بعضی افراد موجب التهاب و واکنش دستگاه ایمنی بدن میشود. وقتی سرما میخوریم، معمولا آبریزش و التهاب زیادی در گلو و دهان و حلق داریم که بهدلیل واکنش دستگاه ایمنی بدن به ویروس یا میکروب است. حالا تصور کنید این دو عامل بالقوه التهاب با هم همراه شود! عملا باعث دیرتر خوب شدن شما میشود. پس هنگام سرماخوردگی دور غذاهای پر ادویه و تند را خط بکشید.
بعضی میوهها مثل خربزه و انگور حاوی هیستامین هستند، هیستامین ویروس سرماخوردگی را فعال میکند و باعث تشدید سرماخوردگی میشود. پس در دوران سرماخوردگی از مصرف این میوهها بپرهیزید.
خوردن خوراکیهای سرخکرده باعث التهاب حلق و گلو میشوند. علاوه بر آن بوی سرخکردنیها نیز مجاری تنفسی را تحریک میکند. پس سعی کنید در دوران سرماخوردگی از بوی سرخکردنیها نیز دوری کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم