تبعات یک شکست سنگین

مورینیو: معذرت می‌خواهم

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد به خاطر باخت سنگین از چلسی از هواداران شیاطین سرخ پوزش خواست.
کد خبر: ۹۶۰۱۹۲

او در گفت‌وگو با سایت باشگاه از هواداران پرشمار تیمش در سراسر دنیا بابت این باخت عذرخواهی کرد و گفت: بابت آنچه در زمین اتفاق افتاد از همه عذرخواهی می‌کنم، اما از همه بازیکنانم همچنان حمایت می‌کنم. تصور می‌کنم اگر برای جبران یکی از 4 گل بیش از حد به آب و آتش می‎زدیم، گل پنجم را هم می‌خوردیم! نمی‌گویم 99 درصد، من 100 درصد منچستریونایتدی هستم.

سرمربی شیاطین سرخ درباره حرف‌های درگوشی با آنتونیو کونته سرمربی چلسی هم گفت: جو ورزشگاه معمولی بود. انتظار خاصی نداشتم. دوستان ما دوست می‌مانند و صمیمی‌ها همیشه کنارمان هستند. اگر از حرف پایان بازی من با کونته بپرسید، باید بگویم این حرف‌ها را به او زدم، نه به شما. اگر خطاب، شما بودید، قطعا ماجرا را بازگو می‌کردم، اما حالا این به عنوان یک راز نزد من و کونته می‌ماند.

روحیه خوب سیتی، روحیه خراب یونایتد

منچستریونایتد بعد از آن‌که در لیگ برتر مقابل چلسی (با نتیجه 4 بر صفر) تحقیر شد، دوباره در الدترافورد باید به مصاف منچسترسیتی برود و این بار در جام اتحادیه. این دو تیم یک بار در لیگ برتر این فصل مقابل هم قرار گرفته بودند که سیتی برنده آن بازی بود. حالا سیتی صدرنشین لیگ برتر باید دوباره در خانه منچستریونایتد به زمین برود. در حالی که آخرین بازی خود را با تساوی یک بر یک تمام کرد و وضعیت روحی به مراتب بهتری نسبت به سرخ‌های منچستر دارد. این بازی ساعت 20 فردا در الدترافورد برگزار می‌شود.

گویادنسن، مورینیو را مسخره کرد!

مهاجم سابق چلسی بعد از پیروزی 4 بر صفر این تیم مقابل منچستریونایتد، سرمربی سابق خود را مورد تمسخر قرار داد. ایدور گودیانسن در صفحه اجتماعی خود نوشت: «ژوزه هنوز هم می‌داند که چطور بهترین نتایج را برای چلسی به ارمغان بیاورد»!

باخت 4 بر صفر منچستریونایتد در خانه چلسی سنگین‌تر باخت شیاطین سرخ و بدترین باخت ژوزه مورینیو از سال 2010 به بعد بود. ضمن آن‌که این باخت بدترین شکست زندگی پل پوگبا بود و زلاتان ابراهیموویچ هم 4 سال بود چنین شکستی را تجربه نکرده بود.

پاسخ طعنه‌آمیز کونته به مورینیو

آنتونیو کونته سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان لندن به انتقاد همتای پرتغالی‌اش که از او به خاطر نحوه خوشحالی کردنش ایراد گرفته بود، پاسخ داد. بعد از بازی مورینیو کنار گوش کونته گفت: تهییج تماشاگران برای وقتی است که یک گل به حریف زده‌ای نه 4 گل چون بعداز گل چهارم تحقیر حریف معنا می‌شود. اشاره او به حرکت کونته بود. زمانی که چلسی گل چهارم را به منچستریونایتد زد، کونته، تماشاگران چلسی را برای تشویق بیشتر تهییج کرد و این به مذاق مورینیو خوش نیامد. کونته در جواب انتقاد مورینیو با کنایه گفت: من خودم فوتبالیست بوده‌ام پس می‌دانم که در زمین بازی چگونه باید رفتار کنم. هدف من از آن نوع خوشحالی این بود که هواداران چلسی را که با وجود عملکرد خوب تیم ما ساکت نشسته بودند به وجد آورم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها