مرغ همسایه روی رینگ بوکس

چند روز دیگر،‌ دو مربی کوبایی به ایران می‌آیند تا توافق نهایی را با فدراسیون بوکس انجام دهند و کارشان را در تیم ملی آغاز کنند.
کد خبر: ۹۵۶۴۱۹

مسابقات قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی 2018 نخستین برنامه این دو مربی است. حال باید دید فدراسیون بوکس برنامه‌ای برای همکاری مربیان داخلی با این دو گزینه خارجی دارد یا پرونده مربیان ایرانی در فدراسیون بوکس بسته شده است.

حسین نهرودی، سرمربی تیم ملی بوکس در المپیک لندن در پاسخ این پرسش که آیا شما با خارج شدن مربیان داخلی از رینگ راضی هستید، گفت: چند نفر از مربیان ما در حد بهترین مربیان خارجی دانش فنی دارند، اما مرغ همسایه غاز است. هیچ‌گاه به مربیان ایرانی آن‌طور که باید بها داده نشده در حالی که بسیاری از آنها امتحان خود را بخوبی پس داده‌اند. نهرودی ادامه داد: ما با مربیان ایرانی نایب‌قهرمان آسیا شدیم. طبیعی است وقتی مربی خارجی می‌آید امکانات بیشتری در اختیار آنها قرار داده می‌شود، اما ای کاش می‌شد از مربی خارجی در بوکس پایه استفاده می‌کردیم تا بزرگسالان.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها