بازهم دایی به پرسپولیس رسید

بازی‌های هفته هشتم گرچه دیروز با انجام دو مسابقه در تهران و اهواز رسما آغاز شد، اما همه نگاه‌ها امروز به ورزشگاه آزادی دوخته شده است؛ جایی که تیم‌های دوم و سوم جدول برگزارکننده حساس‌ترین بازی هفته هستند.
کد خبر: ۹۵۶۰۳۴

پرسپولیس اگر صدر جدول را می‌خواهد باید علی دایی و تیمش را در هفته هشتم قربانی کند اما برانکو و تیمش خوب می‌دانند بردن تیم سوم جدول که خود سودای قهرمانی در نیم‌فصل را دارد کار آسانی نیست. نفت که نسبت به فصل گذشته بسیاری از ستاره‌های خود را در اختیار ندارد، در این هفت هفته آنقدر با علی دایی خوب کار کرده که حالا نفس به نفس دو تیم بالانشین پرسپولیس و تراکتورسازی قرار دارد. آنها با پیروزی مقابل پرسپولیس حتی می‌توانند بالاتر از تیم خوب و یکدست برانکو قرار بگیرند و اگر کمی خوش‌شانس باشند چه بسا با شکست تراکتورسازی در مقابل سایپا، حتی در پایان امروز به صدر جدول لیگ بروند. همین انگیزه بزرگ کافی است تا از تیم علی دایی در مقابل پرسپولیس هر کاری ساخته باشد.

نفت که در نخستین بازی این فصل استقلال را در آزادی با تساوی 1ـ1 متوقف کرد، در دو بازی خارج از خانه دیگرش هم مقابل استقلال خوزستان در اهواز و پیکان بازنده نبود تا حالا با کارنامه‌ای بدون باخت در بازی‌هایی که مهمان است به مصاف پرسپولیس بیاید. همه اینها حکایت از دشوار بودن بازی امروز برای برانکو و تیمش دارد. پرسپولیس به عنوان یکی از دو تیم بدون شکست لیگ برتر در حالی به مصاف نفت تهران می‌رود که در آخرین بازی خود قبل از تعطیلات لیگ، سپاهان را در اصفهان سه بر یک شکست داد تا پس از دو تساوی بدون گل مقابل تراکتورسازی و استقلال، بار دیگر در قامت مدعی ظاهر شود. تیم برانکو تا قبل از تعطیلات دوباره لیگ که بعد از هفته دهم خواهد بود سه بازی در پیش دارد که به نسبت سه بازی قبلی‌اش مقابل تراکتورسازی، استقلال و سپاهان بازی‌های آسان‌تری محسوب می‌شود. با این حال نفت، استقلال خوزستان و صنعت نفت به عنوان سه حریف بعدی تیم قرمزپوش هم تیم‌هایی نیستند که دست‌کم گرفتن آنها عواقب خوبی در پی داشته باشد.

شکست دادن نفت؛ حسرت پرسپولیسی‌ها

آمار بازی‌های پرسپولیس مقابل نفت تهران کمی عجیب است. سال‌هاست که پرسپولیس نتوانسته در بازی‌های مستقیم، نفت را شکست دهد. در تاریخ لیگ برتر، دو تیم در 12 بازی اخیر خودشان به این آمار رسیده‌اند: سه بار پرسپولیس پیروز شده است، سه بار نفت تهران و بقیه بازی‌ها هم مساوی شده است.

امروز دو تیم یک بار دیگر به مصاف هم می‌روند و نکته جالبی که در این میان وجود دارد، این است که سرمربی نفت تهران علی دایی است؛ بازیکن و مربی سابق پرسپولیس که همیشه مقابل تیم سابقش بهترین عملکرد را داشته است. ضمن این‌که از جمع نفتی‌ها وحید امیری و علیرضا بیرانوند، بازیکنانی بودند که به پرسپولیس پیوسته‌اند. با این حال باید دید که آیا پرسپولیسی‌ها که امسال تیم خوبی دارند و عملکرد موفقی هم در لیگ برتر داشته‌اند، موفق می‌شوند طلسم را بشکنند و مقابل نفت به پیروزی برسند؟ آخرین باری که سرخ‌ها موفق به شکست دادن نفت تهران شده‌اند به لیگ برتر یازدهم برمی‌گردد. زمانی که مصطفی دنیزلی هدایت این تیم را به‌عهده داشت. از آن زمان به بعد پرسپولیسی‌ها طلسم شده‌اند و نتوانسته‌اند تیم نفت تهران را شکست بدهند.

یازدهمین تقابل دایی‌ـ‌پرسپولیس

بازی امروز یازدهمین تقابل علی دایی با پرسپولیسی‌هاست. کاپیتان پیشین قرمزها که با پیراهن سایپا از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، نخستین بار در ششمین دوره لیگ برتر و درحالی که به عنوان بازیکن ـ مربی در سایپا حضور داشت با تساوی 2ـ2 پرسپولیس مصطفی دنیزلی را متوقف کرد. پس از آن دایی در 9 بازی دیگر به عنوان سرمربی مقابل پرسپولیس ایستاد تا مصاف امروز یازدهمین رویایی دایی ـ پرسپولیس باشد. در ده بازی قبلی فقط دو برد سهم تیم‌های دایی بوده و در هشت بازی دیگر چهار بار پرسپولیس پیروز شده و چهار بار هم بازی به تساوی انجامیده است.

بهترین برد دایی مقابل پرسپولیس به برد 4 بر 3 راه‌آهن مقابل تیم مصطفی دنیزلی در لیگ یازدهم مربوط می‌شود. آن بازی پرگل‌ترین تقابل دو تیم نیز محسوب می‌شود. بهترین برد پرسپولیس مقابل تیم‌های دایی هم به لیگ دوازدهم برمی‌گردد که قرمزها با دو گل راه‌آهن را شکست دادند.

دایی و پرسپولیس فصل گذشته هم دو بار با هم روبه‌رو شدند که بازی رفت با تساوی 1ـ1 پرسپولیس و صبا به پایان رسید اما در بازی برگشت این تیم برانکو بود که شاگردان دایی را در قم با یک گل از پیش رو برداشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها