پلان آخر

5 سال کار روی فیلمنامه

امیر حسین رستمی که این روزها در سریال لیسانسه‌ها ایفای نقش می‌کند به خبرآنلاین گفته است که از بین چند اثر، پیشنهاد بازی در این سریال را بدون تردید پذیرفته است.
کد خبر: ۹۵۵۲۶۳

در ذکر دلیلش هم گفته آن هم به خاطر متن خوبی که این کار داشت. رستمی به این نکته هم اشاره کرد که سروش صحت به همراه ایمان صفا پنج سال روی متن آن کار کرده‌اند.

توجه به دغدغه‌های جوانان

پدرام کریمی، مجری برنامه امروزی‌ها با اشاره به این که این برنامه توانسته ارتباط خوبی با مخاطبان خود برقرار کند به فارس گفته است: سعی می‌کنیم اتفاق‌هایی را که در برنامه دیگر می‌افتد در این برنامه تکرار نکنیم و بیشتر به دغدغه‌های جوان‌ها و حل شدن مشکلات‌شان بپردازیم و با بیانی صمیمی با مخاطب خود صحبت کرده و فاصله خود را با او کمتر کنیم؛ چیزی که کمتر در برنامه‌های گفت‌وگومحور و نوجوان محور به آنها پرداخته می‌شود.

کابوس‌های مختار

دونفر از عوامل سریال مختارنامه در پشت صحنه این اثر‌ که از شبکه نسیم پخش شد به یکسری ویژگی‌های تولیدی آن اشاره کردند که در نوع خود جالب بود. مسعود پاکدل، عکاس مختارنامه از تلاش چهار ساله عبدالله اسکندری، تنها برای طراحی هیولاهایی متمایز با نمونه‌های خارجی برای بخش کابوس مختار اشاره کرد و گفت که اتفاقا خود او نیز در قالب یکی از این هیولاها ایفای نقش کرده است. محسن شاه ابراهیمی، طراح صحنه این سریال نیز به صحنه بیرون آمدن اسب‌ها از درون زمین و دل خاک، آن هم به شکل واقعی و بدون جلوه‌های رایانه‌ای اشاره کرد که حتی در نگاه اول ویتوریو استورارو، فیلمبردار مشهور فیلم محمد رسول‌الله(ص) را به اشتباه انداخت و متعجب کرد.

سنگ مزار یک شهید

رضا یزدانی در صفحه شخصی‌اش از شهیدی حرف زده که دیدن سنگ مزارش حال او را دگرگون کرده است. به گزارش فارس او در شرح داستانش هم گفته در اکران خصوصی فیلم اروند یکی از همرزمان شهید مسعود عسگری را دیده که طرفدار این خواننده بوده است. این شهید سه روز قبل از شهادتش آخرین پیامکی که به مادرش داده یک بیت از ترانه داغ از آلبوم ساعت 25 شب بوده است. یزدانی ادامه داد همرزم این شهید همچنین عکس سنگ قبر منقش به ترانه داغ را نیز برای او ارسال کرده و موجب حس و حال عجیبی در او شده است.

می‌‌خواستیم جناب خان بهترین باشد

رامبد جوان در گفت‌وگوی مفصلی که اخیرا با سایت عصر ایران داشته، نکات قابل تاملی از فراز و فرودهای فصل سوم خندوانه را مطرح کرده است. به گزارش بولتن‌نیوز، او در این مصاحبه از ظرفیت 32 برنامه‌ای در فصل اول گفته و این که به خاطر ناشناخته بودن آن و جلوگیری از خالی ماندن صندلی‌ها در روزهای اول مجبور شده از عوامل تولید برای پرکردن آنها استفاده کند، در حالی که در فصل سوم از دو میلیون متقاضی شرکت در برنامه تنها 52 هزار نفر به استودیو آمدند.

او همچنین به مراقبت از جذاب ماندن جناب‌خان اشاره کرد و گفت دوست داشتیم همیشه بهترین بوده و حتی یک شب معمولی نداشته باشد و از طرفی هر شب هم نباشد تا برای مخاطب عادی نشود و تشنه جناب خان بماند. او در این گفت‌وگو به ویژگی‌های فصل چهارم هم اشاره کرد و از ظرفیت 150 تا 200 نفر برای این فصل گفت و این که قرار نیست سری جدید تغییر لحن بدهد. رامبد جوان در بخشی از این مصاحبه از تمایل برای سرپا ماندن خندوانه گفت و آرزو کرد که خندوانه باشد و او عقب بکشد تا بتواند زندگی کند، چراکه موهایش برای خندوانه سفید شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها