سرقت 700 میلیونی با اسکیمر

مغازه‌داری که با استفاده از دستگاه اسکیمر ، اطلاعات بانکی مشتریانش را به‌دست آورده و 700 میلیون تومان از حساب آنها برداشت کرده بود، دستگیر شد.
کد خبر: ۹۵۵۱۶۶

سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان در این‌باره به جام‌جم گفت: از چندی پیش شکایت‌هایی در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت که نشان می‌داد درحالی که رمز کارت‌ها دردستشان بوده، فرد یا افرادی به حسابشان دستبرد زده و موجودی آن را خالی کرده‌ است. همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات پلیسی برای شناسایی و دستگیری این سارق ادامه داشت تا این‌که چند روز پیش ماموران ردپای مرد مغازه‌داری را در این‌باره به‌دست آوردند و او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه تحقیقات پلیسی معلوم شد که متهم مغازه‌دار از شهر اصفهان خارج شده و به شهر دیگری رفته است. در ادامه متهم در شهر دیگری دستگیر شد.

رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی تصریح کرد: با تحقیق از مرد سارق مشخص شد که او به دستگاه کارت‌خوان خود اسکیمر نصب کرده و اطلاعات کارت‌های بانکی را سرقت می‌کرد. او به این شیوه 700 میلیون تومان از حساب مشتریان سرقت کرده بود. متهم با قرار قانونی روانه ‌زندان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها