به گزارش جام جم آنلاین ، این نوع قند، شیرینترین نوع قند و فرمول مولکولی آن شبیه به گلوکز (نوعی قند ساده دیگر) است، با این تفاوت که ساختار متفاوتی دارند.
هر دوی این قندها کربوهیدرات به حساب میآیند و برای متابولیسم بدن انسان اهمیت زیادی دارند، اما به طریقی متفاوت در کبد سوخت و ساز میشوند.
اضافه گلوکز به صورت انسولین از بدن خارج میشود، اما فروکتوز اضافه به صورت چربی در بدن ذخیره میشود. خیلی افراد به صورت ارثی دچار مقاومت فروکتوز هستند.
مواد غذایی با سطح فروکتوز بالا شامل سودا، سیب و سس سیب، عسل، گلابی، انگور، خرما، هندوانه، انبه و آبمیوهها مثل آبسیب و آبانگور هستند. همچنین مصرف بالای فروکتوز به مشکلاتی از قبیل نقرس، چاقی مفرط، سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی ـ عروقی و نارسایی کبد منجر میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: