یک عکس، یک متن

نوزادی که پیر متولد شد !‌

فرزند دوم خانواده بنگلادشی با بیماری نادر پیری زودرس متولد شد.
کد خبر: ۹۵۰۹۱۹

به گزارش فارس، نوزاد بنگلادشی به‌دلیل ابتلا به نوعی سندرم نادر با اختلال پیری زودرس متولد شد. اما خانواده بنگلادشی از تولد فرزند دومشان خرسند هستند و بیماری کودکشان را خواست الهی می‌دانند. پزشکان نشانه بارز این بیماری در زمان تولد را پرمویی و پوست پر چین و چروک اعلام می‌کنند.

بزرگ‌ترین مزرعه جهان در پشت‌بام

بزرگ‌ترین مزرعه پشت‌بامی جهان با مساحت بیش از 8000 متر مربع در شهر شیکاگو و بر فراز یک ساختمان تجاری قرار دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، پروژه نوآورانه استفاده حداکثری از فضای بدون استفاده پشت‌بام توسط ویلیام مک‌دونا، معمار و کارآفرین خوش سلیقه‌ آمریکایی طراحی و اجرا شده است. مدیریت انرژی و کشاورزی پایدار در بزرگ‌ترین مزرعه پشت‌بامی جهان، تولید سالانه بیش از ده میلیون فرآورده کشاورزی بدون حشره‌کش و سموم مضر را امکان‌پذیر ساخته است.

خاکستر چند هزار دلاری

خاکستر «ترومن کاپوتی» نویسنده رمان کوتاه «صبحانه در تیفانی» به قیمت 43 هزار و 750 دلار به فروش رسید.

به گزارش گاردین، حراجی «جولین» در لس‌آنجلس خاکستر باقیمانده از جسد «ترومن کاپوتی» را که به‌خاطر نوشتن رمان، فیلمنامه، نمایشنامه و داستان‌ شهرت داشت،به قیمت 43 هزار و 750 دلار به فروش رساند.

خاکستر «کاپوتی» که در یک جعبه ژاپنی حکاکی‌ شده قرار دارد 32 سال پس از درگذشت این چهره به قیمت پایه 2000 دلار به فروش گذاشته شد و پیش‌بینی می‌شد تا 10 هزار دلار هم پیش برود. با این حال خریدار این یادگاری حاضر شد مبلغ باورنکردنی 43 هزار دلار را بابت آن پرداخت کند.

میلیونی‌های اینستاگرام

تعداد فالوئرهای علی دایی در اینستاگرام به عدد یک میلیون و400 هزار رسید.

به گزارش جام‌جم آنلاین، نخستین ورزشکاری که در ایران تعداد فالوئرهایش از عدد یک میلیون گذشت، علی کریمی بو د اما به فاصله یک ماه تعداد فالوئرهای علی دایی هم از یک میلیون گذشت. با سپری شدن روزها و هفته‌ها، تعداد فالوئرهای هر دو بالاتر رفت اما اختلاف صد هزار تایی فالوئرها به نفع کریمی حفظ شد. اما اکنون تعداد فالوئرهای این دو، برابر شده است.

هر دو یک میلیون و400 هزار فالوئر دارند. مهدی طارمی و سردار آزمون نیز پس از کریمی و دایی وارد باشگاه میلیونی‌ها شدند.

اوباما در لباس قبیله‌‌ای

رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس سالانه ملت‌های قبیله‌ای کاخ سفید 2016 که در واشنگتن برگزار شد، لباس قبیله‌ای به تن کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها