
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه جهانی سحر، نشست مشترک مدیران شبکه جهانی سحر و اتاق بازرگانی ایران و عراق با هدف کمک به اقتصاد ملی، تجار و بازرگان ایرانی و معرفی توانمندیهای ایران در عراق و منطقه اقلیم کردستان برگزار شد.
در این نشست آقای آشوری، آمادگی شبکه جهانی سحر را برای پوشش رسانه ای فعالیت های اتاق در ایران و عراق اعلام کرد که مورد استقبال دبیر کل اتاق قرار گرفت.
همچنین در این جلسه در مورد تلاش اتاق درخصوص شرکت های ایرانی و عراقی و پخش از کانال کردی و نیز انتشار کتاب زرد تجار و بازرگان ایران در عراق بین دو طرف توافق شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد