گلایه اصلانی از مدیران سینمایی

فرهاد اصلانی، بازیگر سینما که این روزها فیلم دختر به کارگردانی رضا میرکریمی را بر پرده سینماها دارد، درخصوص مشکلات اخیر فیلمسازان در زمینه دریافت پروانه ساخت و نمایش گفت: به نظرم معاونت سینمایی در این دولت هرچه جلوتر می‌رود، محافظه‌کارتر می‌شود. درواقع دست به ریسک نمی‌زند.
کد خبر: ۹۳۱۲۲۹

او در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: امیدوار بودیم شرایط سینما رو به جلو حرکت کند. با این حال، این روزها که از نزدیک با فیلمسازان صحبت می‌کنیم، از مسیر رنج‌آور دریافت پروانه ساخت می‌گویند. امیدوارم در انتخاباتی که برگزار می‌شود، شرایط رو به بهبود برود. می‌توان پیش‌بینی کرد هرچه به انتخابات نزدیک ‌شویم، اوضاع تا حدودی تحت‌الشعاع مسائل سیاسی قرار ‌گیرد. البته این جای تاسف دارد. در کل امیدوارم شاهد اتفاقات بهتری در دوره بعدی سازمان سینمایی باشیم.

این بازیگر در پاسخ به این سوال که راهکار عملی رفع مشکل فیلمسازان در رابطه با شورای پروانه ساخت و نمایش چیست، اظهار کرد: راهکار عملی این است که این شورا حذف شود! آن دوستانی که می‌نشینند و در مورد فیلمنامه‌های خوب نظر می‌دهند، فیلم خودشان را بنویسند؛ چون عملکرد منفی آنها خلاقیت را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و نهایتا فیلم‌هایی خنثی ساخته می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها