2 خودکشی در کمتر از 3 ساعت

صبح دیروز دو مرد با انگیزه‌های متفاوت در مشهد خودکشی کردند. به گزارش جام‌جم، ساعت هفت صبح دیروز مرد میانسال از نرده‌های پل میدان آزادی مشهد بالا رفت و قبل از این‌که کسی بتواند او را از تصمیمش منصرف کند، خود را وسط خیابان انداخت.
کد خبر: ۹۲۵۹۵۴

راننده‌های عبوری با مشاهده این صحنه با پلیس و اورژانس تماس گرفتند. دقایقی بعد امدادگران اورژانس با حضور در محل، اعلام کردند مرد 55 ساله بر اثر شدت جراحات فوت کرده است. سیدجوادحسینی، بازپرس جنایی مشهد نیز با حضور در محل حادثه، تحقیق در این باره را آغاز کرد و در جیب او یک دستنوشته پیدا کرد که نشان می‌داد مرد میانسال به‌دلیل مشکلات مالی تصمیم به خودکشی گرفته است. بررسی دوربین‌های کنترل ترافیک نیز نشان داد، این مرد پس از بالا رفتن از نرده‌های محافظ پل، خود را به پایین پرت کرده است.

در حالی که تحقیق در این باره ادامه داشت، ساعت 9 و 30 دقیقه مرگ مرموز مرد دیگری در یکی از روستاهای مشهد به بازپرس اعلام شد. قاضی حسینی پس از حضور در روستا، با جسد مرد 35 ساله‌ای روبه‌رو شد که گلوله‌ای به سرش اصابت کرده بود. جسد مرد جوان که از اهالی روستا بود، کنار دیوار یک باغ پیدا شد. در کنار جسد هم یک سلاح ترکیه‌ای کشف شد که با بررسی صحنه تیراندازی مشخص شد، مرد جوان با شلیک به سرش، خودکشی کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها