سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
اگر غذاهای شمالی بیشتر به دلیل تنوع و ذائقه متفاوت شمالیها زبانزد خاص و عام شده اما غذاهای جنوبی با طعم تند و ویژه خود، دل عاشقان خوراکیها را میرباید. بوشهر از جمله استانهای جنوبی است که غذاهایی خاص و ویژه دارد، به ویژه اینکه قطب تولید میگوی کشور به شمار میرود. این محصول آنقدر در این استان طرفدار دارد که تقاضا برای آن در فصلهایی که صید میگو مجاز نیست هم باعث میشود میگوی تازه در بازار بوشهر یافت شود. دمی لخلاخ، یتیمک بوشهری، گمنه، کبه و دوقوس ماهی از غذاهای بوشهری است که نامشان کمتر به گوشمان خورده است. قلیهمیگو، قلیهماهی، قیمه بوشهری، شکر پلو، ته انداز مرغ و بادنجان، دال عدس بوشهری، میگو پلو بوشهری، ماهی حمام شکمپر و... از دیگر غذاهای این استان جنوبی است که حتی اگر قند و چربی بالا هم داشته باشید، امتحانشان برای یکبار ضرر ندارد.
کمیل انتظاری/ جامجم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد