ضد و نقیض درباره آقای گل؛

طارمی شاید 6ماه محروم شود

باشگاه ریزه اسپور قصد دارد از مهدی طارمی به فیفا شکایت کند. این ادعای یک رسانه ترکیه‌ای است که البته وکیل طارمی سعی می‌کند چنین تهدیدی را کم‌اهمیت نشان داده و پرسپولیسی شدن طارمی را قانونی جلوه دهد.
کد خبر: ۹۲۳۶۲۱

یک سایت ترکیه‌ای دیروز درخصوص جدایی طارمی از باشگاه ریزه اسپور این‌گونه نوشت: «دلیل اصلی که طارمی از تصمیم خود برگشته این بوده است که هواداران پرسپولیس خانواده او و خود این بازیکن را در ایران تهدید کرده‌اند و همین باعث شده است تا این مهاجم 23ساله ملی‌پوش از تصمیم خود برگردد و با وجود امضای قرارداد با رایزه اسپور از حضور در اردوی اتریش سر باز بزند و راهی پرسپولیس شود. درواقع کمپینی که هواداران پرسپولیس ایجاد کردند باعث شد تا طارمی به لیگ ایران برگردد، به همین دلیل باشگاه قصد دارد از طارمی به فیا شکایت کند.

با این حال صمد ابراهیمی وکیل مهدی طارمی، درباره شکایت باشگاه ریزه اسپور از مهدی طارمی اظهار کرد: هواداران نگران نباشند. انتقال مهدی طارمی به پرسپولیس کاملا قانونی بوده است. نمی‌دانم ادعای باشگاه ریزه اسپور چیست و حتی نمی‌دانم اصلا شکایت کرده‌اند یا نه. با این حال هر کسی که فکر می‌کند حقش ضایع شده می‌تواند شکایت کند. ما هم از خودمان دفاع خواهیم کرد.

وی درباره سکوت مهدی طارمی در این‌باره خاطرنشان کرد: مهدی از مسائل حقوقی هیچ اطلاع و سررشته‌ای ندارد و به همین دلیل صحبت نمی‌کند. هواداران مطمئن باشند که فسخ قرارداد طارمی و انتقالش به پرسپولیس کاملا قانونی بوده است. با این حال در شرایطی که برخی گمانه‌زنی‌ها از محرومیت طولانی‌مدت مهدی طارمی به خاطر دور زدن باشگاه ریزاسپور ترکیه حکایت دارد، اما حقوقدانان نزدیک به باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارند هرگز چنین محرومیتی برای سرخپوش شدن طارمی در نظر گرفته نمی‌شود و از آنجا که مهدی برای ترک ترکیه، بهانه‌هایی از جمله عدم امنیت در این کشور، بی‌انگیزگی، مشکلات شخصی و جذب بازیکنان هم پستی در این تیم را آورده است، نهایتا چهار تا شش ماه محروم خواهد شد؛ آن هم اگر در این شکایت، طارمی بازنده باشد!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها