ونگر، بنیتس، شیرر، رانیری و کلینزمن در صف نامزدها

چه کسی سرمربی سه شیرها می‌شود؟

اگرچه گرت ساوت‌گیت به عنوان مربی موقت تیم ملی انگلیس برگزیده شده، اما اتحادیه فوتبال انگلیس بر این باور است که این مربی 45 ساله فقط می‌تواند آنها را به اهداف کوتاه‌مدت برساند. انگلیسی‌ها برای دستیابی به اهداف بلندمدت مذاکره با گزینه‌های بزرگ‌تر را آغاز کرده‌اند. یکی از این گزینه‌ها آرسن ونگر، سرمربی فرانسوی تیم آرسنال است. ونگر از طریق وکیل خود به اتحادیه فوتبال انگلیس خبر داده که تحت هیچ شرایطی حاضر به عقد قرارداد کوتاه‌مدت یا مشروط نیست و به قراردادی 4 ساله فکر می‌کند.
کد خبر: ۹۱۷۸۶۲

پیش‌تر آلن شیرر، آمادگی خود را برای نشستن روی نیمکت تیم ملی انگلیس اعلام کرده بود. با این حال روزنامه اسپورت کاتالونیا مدعی شد اتحادیه فوتبال انگلیس به صورت محرمانه با بنیتس هم تماس تلفنی داشته و از او خواسته بدون صحبت با رسانه‌ها در این خصوص فکر کند و پاسخ صریحش را بدهد.

بنیتس قبل از این شایعات و پس از شکست انگلیس برابر ایسلند، در واکنش به سوال جانشینی روی هاجسون گفته بود: هیچ مربی آماده و مدعی از داشتن پست مربیگری در تیم ملی فوتبال انگلیس ناراحت نمی‌شود، این برای هر مربی بزرگی یک افتخار است و من هم از این قاعده مستثنی نیستم.

در این میان روزنامه دیلی‌میل انگلیس نوشت کلودیو رانیری یکی دیگر از نامزدهای سرمربیگری تیم ملی انگلستان است. جالب آن‌که در نظرخواهی که بعد از حذف تیم انگلیس از یورو 2016 توسط روزنامه سان انجام شد، 10 گزینه داخلی و خارجی به عنوان جانشین احتمالی روی هاجسون مطرح شدند که در بین خارجی‌ها، بیشترین رای به یورگن کلینزمان رسید. هواداران انگلیسی برای این منظور 17 درصد آرا خود را به سرمربی کنونی تیم ملی آمریکا دادند. درحالی که بیشترین میزان رای از بین گزینه‌های داخلی به آلن شیرر، کاپیتان اسبق سه‌شیرها رسید.

رونی: سرمربی انگلیسی را ترجیح می‌دهم

کاپیتان سه‌شیر اعتراف کرد ترجیح می‌دهد که اتحادیه فوتبال انگلیس برای جانشینی روی هاجسون یک مربی بومی را در صدر گزینه‌هایش قرار دهد. وین رونی گفت: بدون شک بهتر است که مربی جدیدمان انگلیسی باشد، اما در نهایت کسی باید انتخاب شود که بهترین شرایط را دارد. سرمربی جدید باید اعتبار لازم و توانایی کافی برای هدایت تیم ملی انگلیس را داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها