ادامه خشونت ها در عراق

جامجم آنلاین: وزارت کشور عراق اعلام کرد روز جمعه 17 مارس در حملات مختلف در عراق دستکم 5 نفر کشته و 25 نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۹۱۳۴۸

به گزارش رادیو بینالمللی فرانسه، وزارت کشور عراق اعلام کرد مردان مسلح ناشناس که سرنشین یک خودروی بام و بودند به سوی یک گروه از زایران شیعه که پای پیاده عازم شهر مقدس کربلا بودند در محله حیالعدل در حومه غربی بغداد آتش گشودند. در این حمله 3 زایر کشته و 3 زایر مجروح شدند.
همچنین در حمله مردان مسلح به زایران شیعه در شهر محمودیه در جنوب بغداد 8 زایر مجروح شدند. در انفجار یک بمب در حومه بغداد 5 زایر و در حمله مردان مسلح در محله الیرموک در غرب بغداد 3 زایر زخمی شدند.

یک عامل انتحاری خود را در یک اتوبوس خالی از مسافر در محله شیعهنشین فاضلیه منفجر کرد. در این انفجار راننده اتوبوس کشته و 4 عابر مجروح شدند. همچنین پلیس جسد 3 مرد را در محله شهر صدر بغداد و محله الشعله کشف کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها