راز معامله «گل» در شکایت واهی

پسر جوانی که از سه دوستش به جرم زورگیری شکایت کرده بود، خریدار ماده مخدر «گل» از آب درآمد.
کد خبر: ۹۰۷۷۴۷

در این پرونده، پسری به نام میثم همراه دوستش اردیبهشت امسال به کلانتری 140 باغ فیض تهران رفت و مدعی شد که برای خرید موتورسیکلت از جوانی به جاده جدید ایران‌خودرو رفته بوده که فروشنده در محل ملاقات حاضر نشده، زمانی که قصد بازگشت داشته‌اند، دو مرد و یک زن که سرنشینان یک خودروی سمند بودند، از خودرویشان پیاده شده و چاقو به دست به او حمله کرده و با کمک فروشنده موتور، چهار میلیون تومان سرقت کردند.

با شکایت او و دوستش، فروشنده موتورسیکلت و همدستانش تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند که یکی از آنها به نام پوریا روزهای پایانی اردیبهشت دستگیر شد. او در بازجویی مدعی شد که میثم برای خرید ماده مخدر گل قرار بوده با یک موادفروش ملاقات کند.آن روز من، پرهام و یکی از دوستانم به نام شهروز در داخل خودروی سمند بودیم، میثم و یاسر نیز داخل خودروی خودشان نشسته بودند، بین مسیر در یک مکان توقف کردیم که ناگهان میثم و یاسر وسایل پدرام را برداشتند و سوار خودروی خود شدند، اما چون ماشین‌شان بنزین تمام کرده بود، نتوانستند فرار کنند و پدرام با آنها درگیر شد.

وی اضافه کرد: ما از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و دو میلیون تومان پول میثم و یاسر که نزدمان بود را برداشتیم و فرار کردیم. چند روز بعد از این اتفاق متوجه شکایت آنها شدیم که یک میلیون و 600 هزار تومان از پولشان را برگرداندیم و قرار شد شکایت خود را پس بگیرند، اما دوباره شکایت کردند.

پس از اظهارات پوریا، وی به دستور بازپرس پرونده بازداشت شد و تحقیقات از او ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها