سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش مهر، موز یکی از پرمصرفترین میوهها در جهان است، بویژه باتوجه به فوایدی که برای سلامت بدن دارد و طبق مراحل رشد و رسیده شدن تغییر میکند و این تغییرات در رنگ پوست خارجیاش نمایان میشود. طبق گزارش سایت «For Living Strong» که به مسائل مربوط به بهداشت و سلامت میپردازد، موز از میوههایی است که پر از پتاسیم و منیزیم و ویتامینهای آ، ب و ث است.
خواص موزها براساس رنگشان عبارتند از:
موز سبز: حاوی شکر به مقدار بسیار ناچیز است که در کاهش وزن میتواند مفید باشد و علاوه بر این دارای مواد ضداکسید شدن و پر از باکتری پروبیوتیک است که برای دستگاههاضمه و رودهها بسیار مفید است. همچنین موز سبز در جذب مواد غذایی به شکل بهتر کمک میکند.
موز زرد: حاوی شکر به میزان بالاست بنابراین برای کسانی که بیماریهای قند دارند مناسب نیست، اما در عین حال برای بقیه مردم یک وعده غذایی سبک و غنی است.
موزی که روی آن نقطههای قهوهای وجود دارد و نشانه رسیده بودن آن است حاوی میزان بالایی از ماده TNF است که علیه سرطان عمل میکند و مانع از رشد و گسترش سلولهای سرطانی میشود.
همچنین موز «سیاه شده» که بسیار رسیده باشد در مقابله با سلولهای غدههای سرطانی و متوقف ساختن رشد و گسترششان مفید است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد