سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در این میان، تاریخ جذابی پشت سوپ بیرمنگام خوابیده است. اواخر قرن 18 میلادی، برداشت پایین زمینهای کشاورزی در انگلستان موجب افزایش قیمت غذا شد و در نتیجه رستورانها و آشپزخانهها سوپهایی با قیمت ارزان به افراد فقیر ارائه میدادند. سال 1793 مخترع و صنعتگر معروف، ماتیو بولتون، در دفتر یادداشت خود دستور پخت غذایی را نوشت که قیمت آن یک پنی میشد! این سوپ دلچسب، ترکیبی از گوشت گاو، سبزیجات و تکهای نان کنار آن بود.
غذای دیگر کیک بیکن برومی است که غذای محلی بیرمنگامیهاست. این غذا مخلوطی از آرد، نمک، کره یا مارگارین با بیکن خرد شده و پنیر اضافه است که به همراه سس گوجهفرنگی و قارچ خورده میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد